sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Up next: University of Wisconsin-Whitewater

Lomailu alkaa olla tältä erää ohitse ja huomenna on jälleen edessä matkapäivä. Joel lähtikin jo tänä aamuna Texasin kautta kohti Louisianaa, joten tänään oli ensimmäinen päivä kun olin reissussa "yksin". Itse lennän aluksi Chicagoon, josta matka jatkuu bussilla Wisconsinin puolelle Janesvilleen. Sieltä eteenpäin on järjestetty autokuljetus Whitewaterin kampukselle, saas nähdä minkälainen majoitus ja kämppäkaveri perillä odottaa.

Tähän saakka matkalla viettämäni puolitoista viikkoa ovat kuluneet todella nopeasti, kuten arvata saattaa. New Yorkista kokemani perusteella jäi mieleen erityisesti kaupungin kansainvälisyys sekä käsittämättömät mittasuhteet. Ilmapiiri kaupungissa on kylmästä tuulesta huolimatta lämmin ja on hieman sääli vaihtaa maisemaa juuri kun alkoi tottua ympäristöönsä. Toisaalta odotan myös innolla yliopistoelämään tutustumista, joten maisemanvaihto ei harmita niin paljon, kun tietää että matkan varsinainen tarkoitus on alkamaisillaan.

Seuraavan kerran kirjoittelen siis Whitewaterista käsin. Ensimmäiset kurssit alkavat vasta viikon päästä, joten alkava viikko kuluu uuteen ympäristöön totutellessa sekä kansainvälisille opiskelijoille tarkoitetun orientaation merkeissä.

Ohessa vielä kuvamateriaalia viime päiviltä:


Majapaikkamme viime päivinä (kuulostaa hienommalta kuin onkaan)


On Wall St


Muistoa kunnioittaen


Missä Robin?

Näihin kuviin ja tunnelmiin lopettaen tällä kertaa,

-JoSe

3 kommenttia:

  1. Minkähän pankkiiriliikkeen arkistosta uusiomajapaikka oli? Meinaan, aioitaahan mekin muuttaa vanhaan kanalaan, kurkkupakkaamoon ja autotalliin....

    VastaaPoista
  2. Suurinpiirtein samanlaiset tunnelmat oli, kun saavuin tänne Torontoon. Vietähän mahtava lukukausi siellä Wisconsinissa.

    VastaaPoista
  3. mammalle: Lehman Brothers, vai mitä näitä nyt oli...

    Sampsa: hyvää vaihtojaksoa myös TO:hon!

    VastaaPoista