tiistai 5. tammikuuta 2010

Peaks and valleys

Sunnuntaina Madison Square Gardenissa nähtiin todellinen show NBA-koriksen muodossa. New York Knicks kohtasi Indiana Pacersin ja tarjosi kotiyleisölleen kunnon ilotulituksen voittaen 131-89. Tapahtuma oli amerikkalaista viihdettä parhaimmillaan, nukahtamisen vaaraa matsin aikana ei todellakaan ollut ja tunnelma veti mukaansa viileämmänkin katsojan. Mahtavaa menoa, kuvamatskua ohessa:









Maanantai olikin sitten matkapäivä New Yorkista Washington DC:hen. Budjettisyistä päädyimme matkustamaan välimatkan bussilla, mikä osoittautui toimivaksi joskin puuduttavaksi vaihtoehdoksi. Matka kesti viitisen tuntia, melko yksitoikkoista matkantekoa interstatea pitkin. Perillä DC:ssä odottikin sitten yllätys: olimme varanneet hostellin, jota ei todellisuudessa ollut olemassakaan. Kyseessä oli siis kunnon vanhan ajan vedätys.

Saimme varattua majoituksen toisesta yösijasta, jonne päästyämme selvisi että molemmille ei olekaan tilaa. Onneksi kyseinen hostellinpitäjä buukkasi meidät kolmanteen majapaikkaan, joten lopulta saimme katon pään päälle yöksi. Rankan matkapäivän päälle ei olisi moista urheilua kaivannut, mutta löytämämme majoitus oli loppujen lopuksi kaikin puolin asiallinen ja lähellä Washingtonin nähtävyyksiä ja museoita. Ensimmäinen kokonainen päivä DC:ssä kuluikin sitten monumentteja kierrellen, seuraavassa parhaita paloja turneelta.


Valkoisen talon kaltereiden väärällä puolella


Washington monument


Lincoln memorial


Capitol Hill

Huomenna on edessä taas reissupäivä, siirrymme bussilla Philadelphiaan. Ohjelmassa on NHL-matsi Flyers-Maple Leafs. Loppuviikon vietämme sitten jälleen New Yorkissa ennen siirtymistä vaihtokohteisiimme.

Palaamisiin,

-JoSe

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Olipa taas seikkailua kerrassaan, hyvä että katto löytyi pään päälle.
    Täällä hytistään pakkasissa, rapeeta kahtakymppiä con tuuli. Varsin viehkoa, siis. Ako laittelee makkarin lattiaa, meikä keskittyy mapittamaan, muutoin täällä ei löydä kohta edes omaa sieluaan. Ei kivaa mutta pakollista.
    Hauska seurata reissuasi.

    VastaaPoista
  2. joo, melkoinen seikkailu oli dc:ssä. ainoa kommellus koko reisulla tähän saakka. kiva kuulla kuulumiset myös tiihalan päästä :)

    VastaaPoista